My day – my way

Essential Kollektionen

Trender kommer och går, men en sak består: vår Essential Kollektion.

Kärnan i vårt varumärke är Essential kollektionen. Styles som håller länge och som är en stapelvara i varje garderob. Kollektionen bygger på vårt skandinaviska arv och kombinerar funktionalitet med en klassisk unisexdesign och filosofin att en väska ska bäras, användas och leva i. Väskor som är den perfekta blandningen av praktisk design och mode, som passar vår estetik och som kan användas varje dag. Essential-kollektionen förverkligar detta och är ditt perfekta "Home away from home".

Make tomorrow matter är kärnan i vår hållbara strategi, och de allra flesta av våra Essential-modeller är tillverkade av återvunnen polyester. Nya fibrer spinns av kasserad nylon och plastavfall och vävs till ett nytt material, vilket garanterar den kvalitet du känner och älskar, i en mer ansvarsfull version.

Vår Travel-kollektion ser till att du kan ta dig från A till B på ett bekvämt sätt. Essential-resväskorna och weekendbagarna optimerar utrymmet för din packning med funktionella detaljer som gör dem till den perfekta följeslagaren på dina resor. Den mångsidiga Gweneth-väskan är en älskad modell som kan användas till allt från jobbet till gymmet. No Rain-kollektionen är designad med det skandinaviska vädret i åtanke och håller dina tillhörigheter torra med en minimalistisk känsla som passar till alla looker.

Tillsammans utgör dessa stilar en kollektion som vi är stolta över - en kollektion som representerar vår klassiska, funktionella och hållbara inställning till design.