Långvarig Essentials för daglig liv

DAY ET är ett livsstilsaccessoarmärke med rötter i skandinavisk enkelhet som erbjuder långvariga väsentligheter för vardagen. Vårt tillvägagångssätt grundades i Köpenhamn 2014 och bygger på ett ansvarsfullt tänk att göra morgondagen viktig och ta ansvar för den värld vi lever i. 

DAY ET drivs av vårt skandinaviska arv och definieras av en enkelhet-möter-funktionalitet designansats. Våra kollektioner erbjuder en blandning av tidlösa, mångsidiga och klassiska stilar som möter moderna, säsongsbetonade plagg för vardagen. Detta inkluderar vardagsväskor, resväskor, researtiklar, smyckeskrin och tillbehör för alla tillfällen. Alla produkter är noggrant gjorda för att hålla genom säsonger och avsedda att användas och älskas under lång tid.

Everyday Essentials designerade i återvinning polyester

Genom att kombinera den utilitaristiska lättheten i Köpenhamnsstil med den berömda designtraditionen av dansk minimalism, representerar vår Essential-kollektion kärnan i DAY ET's design.

Alla påsar är tillverkade i DAY ETs signaturtyg av certifierad återvunnen polyester.

This collection is designed around our iconic Gweneth bag which represent the philosophy of a bag should be worn, used, and lived in. Our Everyday Essentials styles carry you effortlessly to work, sports and events, through week to weekend, and follows you through everyday life. 

Make tomorrow matter

Vi är fast beslutna att göra morgondagen viktig genom att ta ansvar för världen vi lever i. Vi vill vara ett relevant, ändamålsdrivet varumärke genom att förbli engagerade i vår hållbara ambition genom att anstränga oss för att vara den bästa versionen av oss själva och göra bättre val varje dag för att arbeta för en bättre morgondag.

Läs mer om vår ansvarsfulla agenda här.