Essentials med lång livslängd för vardagslivet

Day Et är ett livsstilsmärke som skapar långlivade accessoarer för vardagen. Inspirerade av vårt skandinaviska arv designar vi produkter som kombinerar en elegant, ren look med genomtänkt funktionalitet.

Vi grundades i Köpenhamn 2014 och vår strategi bygger på att ta ansvar för den värld vi lever i - Make Tomorrow Matter.

Våra kollektioner sträcker sig från tidlösa, mångsidiga och klassiska stilar till moderna, säsongsbetonade plagg för vardagen. Med en design som bygger på enkelhet och funktionalitet omfattar våra produkter vardagsväskor, resväskor, reseprylar, smyckeskrin och accessoarer för alla tillfällen. Alla våra produkter är omsorgsfullt tillverkade för att hålla under alla årstider och är avsedda att användas och älskas under mycket lång tid.

Vardagsplagg designade i återvunnen polyester

Vår Essential-kollektion kombinerar den pragmatiska enkelheten i Köpenhamnsstilen med den välkända designtraditionen av dansk minimalism och utgör kärnan i Day Ets design.

Alla väskor tillverkas i Day Ets signaturmaterial av certifierad återvunnen polyester.

Kollektionen är designad kring vår ikoniska Gweneth-väska som representerar filosofin att en väska ska bäras, användas och leva i. Våra Everyday Essentials är din följeslagare genom vardagen: din enkla accessoar för arbete eller fritid, som tar dig från vecka till helg.

Make Tomorrow Matter

Vi är fast beslutna att göra morgondagen viktig genom att ta ansvar för världen vi lever i. Vi vill vara ett relevant, ändamålsdrivet varumärke genom att förbli engagerade i vår hållbara ambition genom att anstränga oss för att vara den bästa versionen av oss själva och göra bättre val varje dag för att arbeta för en bättre morgondag.

Läs mer om vår ansvarsfulla agenda här.