Resa med DAY ET

Ta med DAY ET på din nästa semester!

Letar du efter en hållbar och snygg resväska för din nästa resa? Hos DAY ET hittar du hårda resväskor som är designade i högkvalitativa material. Resväskorna finns i en rad olika storlekar, färger och tryck. Oavsett om du reser med flygplan,tåg eller bil har DAY ET en resväska för dig. Utforska här och ta reda på vilken resväska som passar dina behov överflöd av färger, tryck, former och material - gjorda för varje destination i livet.

DAY ET Resväskor

Resväskorna från DAY ET är perfekta för alla resor, oavsett om det är en weekendresa eller en längre semester.

De är utformade för att skydda dina tillhörigheter från stötar och slag under transporten, samtidigt som de är lätta och enkla att hantera. Resväskorna är tillverkade av slitstarkt material som klarar de utmaningar som följer med resor, och de levereras med en rad praktiska funktioner som TSA-godkända lås och 360-graders hjul som gör dem lätta att manövrera på flygplatsen.

Våra resväskor finns i olika färger, så att du kan hitta den som bäst passar din stil och personlighet. Oavsett om du föredrar en mer traditionell svart eller en mer färgstark och iögonfallande resväska, har vi något för dig. De är en bra investering för alla resenärer som vill ha en pålitlig och elegant resväska. Vi är övertygade om att du kommer att älska dem.

Nu när behovet av att resa äntligen börjar komma tillbaka är det viktigt att ha rätt resväska för din nästa resa. At DAY ET, we have a wide range of travel bags that suit all your needs. Vår kollektion av resväskor innehåller allt från ryggsäckar och större väskor till stora resväskor och 4-hjuliga kabinväskor. Våra väskor är tillverkade av slitstarka material som nylon och polyester och är utformade för att skydda dina tillhörigheter oavsett vart resan tar dig.

Om du letar efter en rymlig resväska med massor av fickor för att organisera dina tillhörigheter kan vår Day Gweneth RE-S 1Nighter eller Day Gweneth Shopper vara något för dig. För att ytterligare organisera dina tillhörigheter har vi necessärer i olika storlekar och färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga saker.

Oavsett vart du ska och vilka behov du har har DAY ET rätt resväska för dig. Vi har ett brett utbud av färger och mönster, så att du kan hitta en väska som passar din personliga stil. Så låt oss hjälpa dig att göra din nästa resa mer elegant och problemfri med en resväska från DAY ET.

Traveling just got easier

Utformad för ett liv på språng