Thoughtful things for little people

DAY ET MINI

Om DAY ET MINI

DAY ET MINI-konceptet är en serie blöjväskor, skötbord och tillbehör för både bebisar och deras föräldrar. Kollektionen är designad i en klassisk och elegant design baserad på skandinavisk minimalism. Alla skötväskor från DAY ET MINI är tillverkade i certifierat återvunnet material och alla bomullsaccessoarer är tillverkade i ekologisk bomull utan skadliga kemikalier.

DAY ET MINI

Skötväska

Vår MINI-kollektion är tillverkad av 100% certifierat återvunnet material och ekologisk bomull. Kollektionen innehåller klassiska babystilar, väskor och accessoarer i skandinavisk design fyllda med funktionella och användbara detaljer.

Våra skötväskor från DAY ET MINI är indelade i små fack så att du enkelt kan organisera alla dina babysaker. De två fickorna på sidan av väskan är till exempel perfekta för flaskor, medan det stora facket har gott om plats för blöjor, tvättlappar och annan babyutrustning.

DAY ET MINI

Tillbehör

I denna Box Cube kan du förvara dina våtservetter så att du enkelt kan ta med dem när du är på språng. Det vackra quiltade fodralet döljer förpackningarna medan våtservetterna fortfarande är lättillgängliga.

Fodralet passar de flesta våtservettförpackningar och har en dragkedja och ett litet handtag så att du enkelt kan hitta det i väskan.