REDO FÖR EN HÖSTRESA?

Vi har allt du behöver!

Perfekta resväskor med 360 graders hjul och TSA-lås, rymliga resväskor och skönhetsväskor för att organisera dina tillhörigheter på resan. Res med stil med DAY ET.

DAY ET SUITCASES

På DAY ET har vi ett stort urval av resväskor som kombinerar praktiska och funktionella egenskaper med en snygg design. Alla våra resväskor är utformade med ett säkerhetsgodkänt TSA-lås som garanterar dig en säker semester. Med 360 graders hjul, som kan rotera i önskad riktning, är den perfekt att ta med sig när du är på språng.

WEEKEND VÄSKOR

Om du ska på en liten utflykt är våra resväskor perfekta för dig. Med den idealiska storleken kan våra resväskor rymma alla dina nödvändigheter och de invändiga fickorna med dragkedja är utformade för att hålla dina viktigaste tillhörigheter nära dig. Våra resväskor är utformade med långa och breda remmar som gör väskan bekväm att bära oavsett innehåll.

TILLBEHÖR & NECESSÄRER

Vårt stora utbud av skönhetsväskor är den perfekta resekompisen i en större väska. Våra skönhetsväskor är rymliga och utformade med innerfickor som gör att du kan hålla dina skönhetsprodukter mer organiserade. Välj en storlek som passar dig och organisera dina favoritprodukter på resan.